buat duit

Buat Duit Dengan Program Referral AZ Force

AZ Force Program Referral Terbaru Di Malaysia.

Apa Itu AZ Force?

AZ Force adalah platform Program Referral di bawah pengurusan Buss Business System Sdn Bhd (BBS).

New game plan. Anda refer pelanggan baru, anda akan dibayar Referral Fee setiap bulan selama 4 tahun!!! Tanpa perlu menduduki peperiksaan untuk menjadi ejen insuran/takaful, anda mampu menjana pendapatan seperti mereka. Tanpa perlu jadi agent insurans/takaful. Tanpa perlu buat servis. Refer sahaja new client.

Platform ini terbuka kepada semua individu warganegara Malaysia yang ingin buat duit secara program referral dan memenuhi syarat penyertaan yang ditetapkan oleh pihak syarikat.

Revolusi Dunia Insuran Takaful

Syarat Sertai AZ Force?

Anda adalah warganegara Malaysia, dan berusia 18 tahun dan ke atas.

Kelebihan Program Referral AZ Force?

Platform ini diwujudkan untuk memberi peluang sama rata kepada semua individu untuk buat duit dengan hanya mengajak (refer) orang-orang yang tersayang untuk memiliki Plan Penggantian Pendapatan (Income Replacement Plan). Tiada kos dikenakan untuk penggunaan platform AZ Force.

Kini anda boleh dengan AZ FORCE, sistem referral revolusi dengan potensi yang tidak terhingga untuk membantu anda membina Rangkaian Keselamatan Kewangan Keluarga Anda!

Cara Buat Duit Dengan AZ Force?

  1. Langkah pertama yang perlu anda lakukan adalah download apps AZ Force di Playstore / App Store. Jika anda menghadapai masalah untuk memuat turun, boleh hubungi ejen SAH dan berlesen (Ejen JMR – Whatsapp 0172101282)..
  2. Pastikan anda terlebih dahulu sahkan (validate) Referral Code – AZ1253 di apps AZ Force
  3. Selepas pendaftaran anda berjaya, anda sudah boleh ‘REFER’ kawan-kawan atau saudara terdekat untuk sertai program ini. Setiap pendaftaran baru melalui link & Referral Code anda, secaa automatik akan berada di dalam hirarki anda.
  4. Untuk mengaktifkan akaun AZ Force, anda boleh hubungi ejen untuk meneruskan dengan pemilikan Plan Polisi yang bersesuaian dengan profil diri anda.
  5. Anda akan menerima komisyen untuk setiap individu AKTIF di bawah hirarki anda.
  6. Anda layak menerima komisyen selama 4 tahun untuk 4 Generasi di bawah hirarki anda.

Syarat Menjadi Aktif Referral

  1. Status Referral akan menjadi ‘AKTIF’ sebaik sahaja pemilikan Plan Polisi anda ‘Inforce’.
  2. Anda akan dibayar komisyen untuk 4 Referral Baru yang memiliki status AKTIF. Boleh rujuk detail lebih lanjut daripada ejen Referral anda.

Jangan lupa ‘VALIDATE’ code ini: AZ1253

Peluang ini terbuka kepada sesiapa sahaja termasuklah ejen insuran sedia ada. Bagi mereka yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang peluang buat duit dengan AZ Force ini; bolehlah menghubungi Ejen JMR: 017-2101282 untuk sesi perbincangan lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge