Cara Beli Hibah Dan Jana Pendapatan #BZforce

Pada yang tidak mengetahui apa itu hibah? Ianya bermaksud pemberian pemilikan sesuatu barang kepada seseorang tanpa sebarang balasan, ia juga bermaksud suatu akad pemberian harta yang dilakukan oleh seseorang secara sukarela kepada seseorang yang lain ketika tempoh hidupnya tanpa sebarang balasan (‘Iwad). Sekiranya anda sebagai pencarum takaful meninggal dunia, penama yang dilantik oleh anda akan mendapat pampasan mutlak manfaat pelan takaful yang anda sertai.

Ia berbeza dengan wasiat yang merupakan pemberian harta selepas berlaku kematian pewasiat.

Hibah takaful adalah jalan yang terbaik untuk memastikan ‘pemergian’ anda tidak menyukarkan dan membebankan mereka. Dapatlah mereka gunakan wang yang anda tinggalkan untuk melunaskan semua hutang-piutang anda dan meneruskan kehidupan seperti biasa.

Baca Juga: Kenapa Perlu Hibah Takaful?

Jana Pendapatan

Dalam hidup kita mesti sentiasa ada backup plan.

Adakah anda bersedia sekiranya berlaku bencana? Adakah simpanan kecemasan kita mencukupi dan tahan lama?

Kalau gaji kerja hakiki tidak cukup, backup dengan side income.

Kini anda boleh menyertai BZ Force dan mula membina rangkaian keselamatan kewangan keluarga yang boleh diwarisi oleh generasi akan datang. Berikan jaminan masa depan yang terbaik buat keluarga anda.

Nama rasmi bagi program ini ialah BZForce. Ia merupakan platform kepada Program Referral di bawah pengurusan BUSS Business System Sdn. Bhd. (BBS) yang menggunakan produk Hibah Takaful daripada Zurich Takaful Malaysia Berhad.

Dengan menyertai program BZForce selain menyediakan pelan HIBAH kepada waris, anda dapat turut serta di dalam Rangkaian Keselamatan Kewangan (Financial Security Network) – FSN.

FSN menyediakan pendapatan pasif bagi anda sekiranya ditimpa sakit kritikal dan ia juga boleh diwarisi.

HIBAH hari ini sebelum HIBA. Ya set up satu hibah untuk anak isteri sebelum anda meninggalkan mereka. FSN pula membantu kita ketika masih hidup dan membantu waris apabila kita TIADA.

Anda berpeluang menjana pendapatan sehingga 7 angka di mana, anda bermula dengan merujuk hanya minima 5 orang untuk tempoh setahun. 

Potensi PENDAPATAN PASIF bermula dari RM2,000 hingga boleh melebihi RM300,000 setahun!

Program Ini Khas Untuk

1- Ejen Takaful

Ejen Takaful dan Penyakit Kering ibarat aur dan tebing. Kebanyakan ejen insurans takaful menghadapi masalah untuk mendapatkan prospek atau klien untuk kekal konsisten pada tahun-tahun seterusnya.

Ejen selalunya akan menjadikan klien, kawan atau saudara-mara sebagai referral bagi mendapatkan prospek baru. Ada yang menggunakan duit sendiri sebagai tips kepada referral.  

Program ini direka bagi menggalakkan mereka jadi referral yang diiktiraf. Duit referral daripada pihak syarikat akan terus dikreditkan ke akaun anda.

2- Networker

Anda seorang networker yang aktif? Maka program ini sangat sesuai untuk anda dan juga network anda. 

Pasaran hibah yang masih luas, ditambah pula dengan tawaran insentif, bonus dan hadiah yang sangat lumayan. Anda dan network pasti dapat mencapai target dengan pantas.

3- Surirumah

Untuk para isteri yang ingin menampung perbelanjaan diri dan keluarga, program ini akan dapat membantu menampung ekonomi keluarga dengan membantu meringankan beban sang suami dalam urusan mencari nafkah.

4- Pelajar

Anda seorang pelajar berusia 18 tahun ke atas? Ya, anda juga berpeluang buat duit sampingan tanpa limit. Mana tahu, rezeki anda, sebelum bergraduasi sudah memunyai pendapatan tetap melebihi 4 angka!

Ia adalah peluang keemasan di mana para pelajar mempunyai network yang besar di institusi pengajian tinggi. 

Ia tidak memerlukan langkah yang rumit, pelajar hanya perlu kongsi kesedaran (awareness) kepada kawan-kawan, dan refer mereka kepada kami untuk proses selanjutnya.

5- Nak Pendapatan, Tapi Tak Nak Jaid Ejen Takaful

Kepada golongan yang mahu menjana pendapatan tambahan tetapi tidak mahu komited dan tidak mahu servis klien, program ini memang sangat bertepatan buat anda.  

Ini adalah program di mana, anda tidak perlu ambil peperiksaan insurans takaful dan juga tidak perlu servis klien. Anda hanya refer, proses selanjutnya, ejen yang berdaftar akan handle & jaga.

Mudah bukan??

Cara Sertai #BZforce

Jom kongsi dan dapat pendapatan tambahan setiap kali anda merujuk rakan dan keluarga anda untuk sertai BZ Force! Anda boleh memperoleh keuntungan sehingga 20% atas Group Overriding daripada semua rujukan yang berjaya.​

Jangan tunggu lagi! Rangkaian keselamatan kewangan keluarga anda bermula di sini.​

  1. Langkah pertama yang perlu anda lakukan adalah download apps BZ Force di Playstore / App Store. Jika anda menghadapai masalah untuk memuat turun, boleh hubungi ejen SAH dan berlesen (Ejen JMR – Whatsapp 0172101282)..
  2. Pastikan anda terlebih dahulu sahkan (validate) Referral Code – BZ1253 di apps BZ Force
  3. Selepas pendaftaran anda berjaya, anda sudah boleh ‘REFER’ kawan-kawan atau saudara terdekat untuk sertai program ini. Setiap pendaftaran baru melalui link & Referral Code anda, secaa automatik akan berada di dalam hirarki anda. 
  4. Untuk mengaktifkan akaun BZ Force, anda boleh hubungi ejen untuk meneruskan dengan pemilikan Plan Sijil Polisi yang bersesuaian dengan profil diri anda.
  5. Anda akan menerima komisyen untuk setiap individu AKTIF di bawah hirarki anda.
  6. Anda layak menerima komisyen selama 4 tahun untuk 4 Generasi di bawah hirarki anda.

Terkini! Takaful Gerenti Lulus

Terkini, peluang kepada anda yang bekerja di sektor berisiko tinggi dan sudah mempunyai penyakit untuk memiliki Hibah .

Pihak Zurich Takaful telah menawarkan plan Takaful Al-Shams yang memberi jaminan Gerenti Lulus untuk memberi peluang kepada lebih ramai penduduk Malaysia memiliki sijil Hibah Takaful.

Pelan baharu ini diperkenalkan tepat pada masanya kerana ia menawarkan proses pendaftaran yang mudah kepada pelanggan.

Pelanggan mempunyai pilihan untuk mendaftar melalui sesi online dengan ejen dan mengesahkan dokumen melalui tandatangan maya berciri Tandatangan Jarak Jauh (Remote Signature).

Kelebihan aspek kemudahan ini ditekankan dengan ciri penerimaan terjamin, yang mana pelanggan tidak perlu melakukan pemeriksaan perubatan untuk layak mendapat perlindungan.

Pelan ini juga menyediakan perlindu­ngan merangkumi tiga aspek kematian akibat kemalangan am tanpa mengira situasi, pengangkutan awam dan kematian akibat kemalangan di luar negara.

Tiada lagi alasan atau halangan untuk anda memiliki Hibah Takaful! 🙂

#FamilyFinancialSecurityNetwork #Gofor5#BZFORCE #speed #legacy #BantuOrangBiasaJadiLuarBiasa

One Reply to “Cara Beli Hibah Dan Jana Pendapatan #BZforce”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge